Post

In ons eigen bezorg gebied kunnen wij al uw dagpost verzenden wat de volgende dag op de mat valt.

Daarnaast kunnen wij ook Uw poststukken met een wat langere doorlooptijd verzenden waardoor U in aanmerking komt voor een gereduceerd tarief.

Nationaal verzenden van poststukken is ook mogelijk met Stadspost Oisterwijk daar wij gebruik maken van zusterorganisaties door geheel Nederland. Door een iets langere doorlooptijd kunnen wij uw verzendingen voor een voordelige prijs verzenden buiten ons eigen bezorggebied.

Wij geven u graag persoonlijk advies over de services en mogelijkheden van Stadspost Oisterwijk om een door u gewenst pakket samen te stellen.

Aanlevering post. Voor een kleine meerprijs kunnen wij uw verzendingen op uw locatie komen afhalen. Hiervoor vragen wij u om contact op te nemen met Stadspost Oisterwijk. 

U bent natuurlijk altijd welkom om op onze locatie in Moergestel voor het afleveren van uw verzendingen.

Eigen bezorg gebied: : Oisterwijk, Moergestel, Heukelom,  Goirle, Haaren, Udenhout, Biezenmortel, Hilvarenbeek, Esbeek, Biesthoutakker.

Door gebruik te maken van zusterorganisaties kunnen wij ook in Tilburg, postcodes 5011 t/m 5049 uw dagpost de volgende dag laten bezorgen.