Postzegels

In verband met het Oisterwijk 800 jubileum hebben wij een postzegelvel laten ontwerpen met een gelimiteerde oplage van 1000 stuks.

Op het postzegelvel staan verschillende mooie locaties afgebeeld binnen de Gemeente Oisterwijk. Zo kunt u uw poststukken of pakketten een persoonlijk tintje geven of uw postzegel verzameling uitbreiden.

Het zegelvel bestaat uit 20 losse postzegels elk met een unieke afbeelding van een kenmerkende locatie uit de gemeente Oisterwijk. Het zegelvel kost €7,50.

Wanneer u ervoor kiest om de zegels te gebruiken voor het frankeren van uw poststuk wijzen wij u erop om het poststuk/pakket aan te leveren bij ons kantoor aan de Industrieweg 23-D in Moergestel dus niet de oranje Postnl brievenbussen.

De zegels zijn verkrijgbaar op ons kantoor, Industrieweg 23-B in Moergestel.. Ook kunt U de postzegels bestellen via de mail: info@stadspostoisterwijk.nl of tel: 013-5335246.

Wij kunnen eventueel uw bestelling van het postzegelvel(len) aan u opsturen, dit voor een kleine meerprijs van €1,00. Wij gebruiken hiervoor een bordrug envelop.